Morgan Frimen je veliki ljubitelj marihuane

"Savnost sve više shvata da alkohol ne može da se koristi u medicinske svrhe, za razliku od marihuane. Možda te jedno piće može smiriti, ali poslije dva, tri si s*eban”, ističe glumac
61 pregleda 1 komentar(a)
Morgan Frimen, Foto: Shutterstock
Morgan Frimen, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.05.2015. 18:50h

Poznati američki glumac Morgan Frimen podržao je legalizaciju marihuane u intervjuu za “The Daily Beast”.

Sedamdesetsedmogodišnji oskarovac je veliki ljubitelj “trave” i kazao je da je koristi na razne načine. On je istakao medicinske kvalitete marihuane i rekao je da je treba legalizovati.

“Nekada su govorili da ćeš se navući, ako budeš pušio to. Moja prva supruga mi je pružila to zadovoljstvo prvi put prije dosta godina”, kazao je Frimen misleći na Žanet Ader Bredšou, kojom se oženio tokom 60-ih.

Razveli su se sedamdesetih, a sa drugom suprugom Mirnom Koli-Li vjenčao se 1984, da bi se i od nje razveo početkom novog milenijuma.

“Kako koristim marihuanu? Kako mi dođe. Jedem je, pijem, pušim, šmrčem. Pokret za legalizaciju već dugo se stvara i dobija sve veće dimenzije. Javnost sve više shvata da alkohol ne može da se koristi u medicinske svrhe, za razliku od marihuane. Možda te jedno piće može smiriti, ali poslije dva, tri si s*eban”, ističe glumac i dodaje da sa druge strane marihuana može biti iskorišćena u različite svrhe.

Bonus video: