Nagradio 6.400 radnika posjetom Parizu

On je rezervisao 140 hotela u prijestonici Francuske i u Nici i platio 7.600 voznih karata za svoje prepostavljene, a sve u svemu ukupan "ceh" će ga koštati 33 miliona eura
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.05.2015. 17:17h

Milioner i direktor kompanije Tiens, Li Đinjuan, odlučio je da za 20-godišnjicu preduzeća časti polovinu svog personala vikend turom u Parizu i Nici.

On je rezervisao 140 hotela u prijestonici Francuske i u Nici i platio 7.600 voznih karata za svoje prepostavljene, a sve u svemu ukupan "ceh" će ga koštati 33 miliona eura.

Luksuzne radnje u Nici su tokom kupovine kineskih turista bile zatvorene za ostale kupce.

Li Đinjuan rekao je da je obilježio 20 godina postojanja kompanije nagrađivanjem zaposlenih, ali i namjerom da ostvari svjetski rekord u ispisivanju poruke ljudskim telima.

Na kraju odmora, zaposleni u Tiensu su se u petak okupili na promenadi u Nici i, obučeni u nebesko plave majice i šešire, ispisali riječi "San Tiensa je Nica na Azurnoj obali" (Tiens' dream is Nice in the Cote d'Azur).

Đinjuan se sredinom prošle nedjelje u Parizu sastao i s francuskim ministrom spoljnih poslova Loranom Fabijusom.

Kako prenose francuski mediji, Fabius je rekao je da je ovaj neobičan potez jednog poslodavca veliki bonus francuskoj ekonomiji.

Galerija

Bonus video: