On je proglašen za najzgodnijeg muškarca na svijetu

Ovaj 32-godišnji glumac iza sebe je ostavio fudbalera Dejvida Bekama, člana benda One Direction Herija Stajlsa i američkog glumca Zeka Efrona
88 pregleda 9 komentar(a)
Džejmi Dornan, Foto: Reuters
Džejmi Dornan, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.04.2015. 18:04h

Uloga Kristijana Greja u filmu “Pedeset nijansi siva” isplatila se Džejmiju Dornanu, ne samo novčano, jer su ga čitaoci sajta Heatworld proglasili za najzgodnijeg muškarca koji hoda zemljom za 2015. godinu.

Ovaj 32-godišnji glumac iza sebe je ostavio fudbalera Dejvida Bekama, člana benda One Direction Herija Stajlsa i američkog glumca Zeka Efrona.

On je prošle godine ušao kao novo lice na listu i plasirao se na osmom mjestu, da bi ove godine stigao do vrha uz pomoć posjetioca portala.

“Toliko zgodnih muškaraca, a tako malo vremena. Zato smo zamolili naše čitaoce da imenuju i ocijene sto najzgodnijih muškaraca. Učinili su nas ponosnim i sada imamo spisak najljepših muškaraca na jednom mjestu”, kazala je glavna urednica Lusi Kejv.

Na drugom mjestu ove liste našao se Efron, dok je Stajls dospio na treće i tako postao najbolje plasirani član svog benda. Španski model koji je preko noći postao senzacija, Dijego Barueko najbolje je plasirani novajlija i to na četvrtoj poziciji, a za njim slijedi bubnjar Heri Džad, koji je na istom mjestu bio i prošle godine.

Bekam je nakon dvije godine zaredom sa treće, skliznuo na šesto, a DJ-u Kalvinu Harisu pripalo je sedmo mjesto.

Osmo, deveto i deseto mjesto zauzeli su Tajler Blekburn, Čarli Hanam i Džej Džejms.

Bonus video: