UČESTVOVALO 12 EKIPA

Studenti ekonomije se takmičili u paintballu

Iz Ekomena su saopštilii da su uslovi za igru bili sjajni, kao i da su tokom takmičenja atmosfera i raspoloženje bili sjajni, a PG Baza navodi da su trenutno aktuelna individualna i ekipna takmičenja, turniri studentskih grupa i timova preduzeća koja organizuju rekreaciju za zaposlene
1 komentar(a)
Ažurirano: 28.04.2015. 21:48h

Dvanaest ekipa Sportsko - rekreativnog društva studenata ekonomije i menadžmenta Ekomen učestvovalo je na turniru čiji je domaćin bio podgoričkii klub PG Baza, a pobjedu je odnio tim u sastavu Damjana Katnić, Novak Kaluđerović, Igor Zečević, Rodoljub Kračković i Jugoslav Radović.

Drugu poziciju zauzela je ekipa koju su činili Selma Hasanović, Miloš Bojanović, Stefan Vešović, Nemanja Vešović i Nemanja Gazivoda.

Iz Ekomena su saopštilii da su uslovi za igru bili sjajni, kao i da su tokom takmičenja atmosfera i raspoloženje bili sjajni, a PG Baza navodi da su trenutno aktuelna individualna i ekipna takmičenja, turniri studentskih grupa i timova preduzeća koja organizuju rekreaciju za zaposlene.

U paintball klubu PG Baza navode da su aktuelna individualna takmičenja, kao i turniri studentskih grupa ali i ekipa preduzeća koja organizuju rekreaciju za zaposlene i ekipno nadmetanje.

"Paintball je sve popularniji i u Crnoj Gori i kao taktička sportska igra iz žanra ekstremnih predstavlja simulaciju kratkih vatrenih obračuna na ograničenom prostoru. Paintball je uzbudljiv sport i nadasve čista zabava, a kada jednom poraste adrenalin jedino što vam preostaje je da igrate i uživate do kraja", objašnjavaju iz paintball kluba PG Baza.

Galerija

Preporučujemo za Vas