Gvinet Paltrou nije izdržala na jeftinoj hrani 7 dana

Gvinet Paltrou je za nedjelju dana kupila integralni pirinač, zelenu salatu, grašak, krompir, jaja, avokado i kukurzne tortilje. Međutim, glumica koja piše kuvare, izjavila je da je četvrtog dana "poklekla" pred piletinom i svježim povrćem
3 komentar(a)
Gvinet Paltrou, Foto: Shutterstock
Gvinet Paltrou, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.04.2015. 07:17h

Američka glumica Gvinet Paltrou, koja se prošle nedjelje priključila kampanji protiv gladi u Njujorku i uzela bon od 29 dolara za hranu tokom nedjelju dana, izjavila je da je odustala poslije četvrtog dana.

Glumica je prije nedjelju dana odgovorila na poziv američkog kuvara Marija Batalija koji učestvuje u akciji u organizaciji Banke hrane Njujorka, koji najsiromašnijim građanima dijele bonove od 29 dolara.

Gvinet Paltrou je za nedjelju dana kupila integralni pirinač, zelenu salatu, grašak, krompir, jaja, avokado i kukurzne tortilje. Međutim, glumica koja piše kuvare, izjavila je da je četvrtog dana "poklekla" pred piletinom i svježim povrćem.

"Kao što sam i sumnjala, trajalo je četiri dana i nisam mogla da izdržim kad sam vidjela piletinu i svježe povrće, a da budem iskrena i slatkiše", napisala je glumica na svom blogu.

Američki mediji su se nedavno šaljivo zapitali kako će glumica "rođena sa zlatnom kašikom u ruci" moći da se prehrani sa "tako skromnim namirnicama".

Pored Gvinet Paltrou, toj akciji su se priključili pjevači Sting i Debi Hari.

Prikljupljeni novac namijenjen je narodnim kuhinjama u Njujorku. Svaki sedmi Amerikanac, ili 46 miliona njih dobija bonove za hranu.

Bonus video: