IZNENADIO GLEDAOCE ŠIROM SVIJETA

Slučajni prolaznik postao YouTube senzacija (VIDEO)

DJ dvojac iz Brizbejna, "Mashd N Kutcher" zaustavili su čovjeka na ulici i zamolili ga da nešto otpjeva, a vokal misterioznog trkača iznenadio je ne samo njih već i gomilu gledalaca širom svijeta
6 komentar(a)
pjevanje, Foto: Printscreen (YouTube)
pjevanje, Foto: Printscreen (YouTube)
Ažurirano: 16.04.2015. 12:38h

DJ dvojac iz Brizbejna, "Mashd N Kutcher", odlučili su da sprovedu mali eksperiment tako što su slučajnim prolaznicima na ulici dali mikrofon i zamolili ih da nešto otpjevaju.

Međutim nisu bili ni svjesni da će naletjeti na talente od kojih je jedan za samo nedjelju dana na YouTube-u skupio više pregleda nego daleko veće zvijezde.

O toj senzaciji su se raspisali brojni mediji širom svijeta.

Naime, zaustavili su čovjeka na ulici i zamolili ga da nešto otpjeva, a vokal misterioznog trkača iznenadio je ne samo njih već i gomilu gledalaca širom svijeta.

"Bili smo prilično šokirani. Prilazili smo mnogima tog poslijepodneva, a onda smo naletjeli na lika koji ne samo da je pristao učestvovati već je i razvalio iz prvog pokušaja", govori Mat.

Prošlog su mjeseca naišli na dostavljača pice koji im je pomogao da naprave pjesmu.

Ipak, mnogi tvrde kako je sve namješteno.

"Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje. Uvijek dobijamo različite reakcije i to je u redu. Htjeli smo samo pokazati da talenti postoje svugdje, a ne samo na TV-u i na radiju. Reakcije su nas iznenadile, a nadamo se da ćemo uspjeti pomoći i mladom pjevaču jer bilo bi genijalno da mu neko da priliku i potpiše ugovor s njim".

Naknadno je otkriveno da je muškarac iz videa Ros Barburi, kantautor iz Brizbejna, ali je on odbio davati izjave za medije.

I dok su mnogi oduševljeni njegovim vokalom, neki tvrde da ih Barburi nije oduševio i da ničim nije zaslužio ovu popularnost.

Preporučujemo za Vas