Iz perspektive biciklista: Pogledajte kuda to prolaze buduće biciklističke staze

Biciklističke staze i trake trebalo bi da budu na potezu od raskrsnice Ulice 27. marta i kralja Nikole do brda Gorica, od Željezničke stanice ulicama Mitra Bakića i Save Kovačevića, preko Union bridža, Bulevarom revolucije...
7 komentar(a)
biciklističke staze, Foto: Screenshot (YouTube)
biciklističke staze, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 15.04.2015. 18:15h

Kuda to prolaze biciklističke staze i trake za koje je Agencija za izgradnju i razvoj početkom godine uputila zahtjev Sekretarijatu za planiranje i uređenje prostora?

Prema dokumentu, biciklističke staze i trake trebalo bi da budu na potezu od raskrsnice Ulice 27. marta i kralja Nikole do brda Gorica, od Željezničke stanice ulicama Mitra Bakića i Save Kovačevića, preko Union bridža, Bulevarom revolucije, Cetinjskim putem do kružne raskrsnice kod Delta sitija, uključujući i krak Ulice Ivana Milutinovića i Jovana Tomaševića do Ulice serdara Jola Piletića. Treća staza vodila bi od raskrsnice Bulevara Mihaila Lalića i Ulice Vlada Ćetkovića, bulevarima Mihaila Lalića i Svetog Petra Cetinjskog do Kraljevog parka.

Takođe, predviđeno je da se staze i trake prave od raskrsnice Ulice 27. marta do Krivog mosta, Ulicom dr Ljubomira Rašovića, Bulevarom Džordža Vašingtona do Bulevara revolucije, zatim i od brda Gorica, Ulicom Ivana Crnojevića, preko mosta Milenijum, ulicama 13. jula i Moskovskom do Bulevara revolucije.

Kako sve to izgleda iz perspektive biciklista, pogledajte u video materijalu koji je objavila NVO Biciklo.me.

Bonus video: