Kako izgleda život sa penisom teškim preko tri kilograma?

Silikonski implantati ne nude nikakvo fizičko zadovoljstvo i zapravo čine seks mnogo težim za Miča, čak i nemogućim. Ovaj mladić sada ne može da doživi normalnu erekciju. Ipak, iako je zbog želje da ima ogroman penis sebi uskratio zadovoljstvo seksualnog života, Mič Stunc kaže da ga on čini kreativnijim u spavaćoj sobi
224 pregleda 12 komentar(a)
Miča Stunc, Foto: Screenshot
Miča Stunc, Foto: Screenshot
Ažurirano: 10.04.2015. 16:15h

Njemac Miča Stunc je silikonskim injekcijama uvećao svoj penis, pa je njegov polni organ sada težak između tri i 4.3 kilograma.

“Ne mogu da kažem tačno koliko je težak, znam samo da neko vrijeme nisam mogao da ga izvagam na kuhinjskoj vagi”, kazao je on za Vice.com.

Stuc koji ima 45 godina i živi u Berlinu, kaže da je njegov penis sada trajno uvećan, ne zato jer to čini da se osjeća ljepšim, nego zato što se sada osjeća ”bolje”.

Silikonski implantati ne nude nikakvo fizičko zadovoljstvo i zapravo čine seks mnogo težim za Miča, čak i nemogućim. Ovaj mladić sada ne može da doživi normalnu erekciju. Ipak, iako je zbog želje da ima ogroman penis sebi uskratio zadovoljstvo seksualnog života, Miča Stunc kaže da ga on čini kreativnijim u spavaćoj sobi.

“Samo se morate osloboditi utvrđenih uloga i ideja o seksu i biti spremni za igru”.

Stunc se za povećanje penisa počeo interesovati prije 20 godina, kada je dobio pumpu na poklon.

“Bio sam previše radoznao da je ne bih isprobao. Osjećaj je bio odličan. Imao sam osjećaj da više nisam zarobljen u tijelu u kojem sam rođen i da sam imao mogućnost da ga promijenim”.

Nakon što su počeli da primjećuju promjene u predjelu njegovih prepona, ljudi su počeli da se raspituju o čemu se radi.

“Kad neka žena poveća grudi, to nikoga ne zanima. Nadam se da će se u društvu desiti neke promjene, jer zaista nema velike razlike ako žena poveća neki dio tijela, ili to učini muškarac”, kaže Stuc.

Trebalo mu je nekoliko godina da nakon pumpe i sa fizioloških injekcija pređe na silikonske, koje su bile dostupne samo u Londonu.

Međutim, umjesto da potraži stručnu medicinsku pomoć, on je upoznao studenta medicine koji je pristao da mu ubrizga prve injekcije.

Do sada, Stunc je imao četiri postupke ubrizgavanja silikona u njegov penis i skrotum.

Dr Aref el Seveif, urolog iz Berlina, koji radi intervencije povećanja penisa, kaže da ubrizgavanje silikona u penis može da dovede do infekcije koja Stunca može da osakati.

Svjestan rizika, Stunc zato sada savjetuje drugima koji razmišljaju o zahvatu povećanja penisa silikonskim injekcijama da se prethodno dobro informišu.

Iako je njegov slučaj ekstreman, ovaj mladić kaže da vodi normalan život.

“Idem na posao, nabavku namirnica, odlazim u barove, klubove, bioskop...”, rekao je on, dodajući da ima problem kada kupuje pantalone.

Kada izlazi u javnost, on često dio tijela u području prepona pokriva torbom.

“Ja sam zapravo prilično stidljiv”, kazao je on.

Bonus video: