Svjetski dan stonih društvenih igara obilježava se i u Podgorici

“Tokom okupljanja prisutni će moći da računaju na pomoć nekoliko moderatora koji će objasniti pravila igara, ukoliko ih do sada niste igrali, a biće tu da u svakom trenutku tokom igre pomognu ukoliko je to potrebno”
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2015. 18:10h

Klub društvenih igara Brljok! obilježiće sjutra u kafe baru Banja u Podgorici Svjetski dan stonih društvenih igara, a prema riječima organizatora “vrata su otvorena za sve zainteresovane”.

“Okupljanje započinjemo u 15 časova, a družićemo se sve do kasnih večernjih sati. Provedite ugodan dan uz igru i druženje u domaćoj atmosferi i upoznajte se sa svijetom društvenih igara”, poručio je jedan od organizatora Filip Poleksić.

On je dodao da zainteresovani ne moraju da donose svoje igre, jer klub posjeduje blizu 60 svjetskih društvenih igara kao što su Monopol i Riziko, ali i u Crnoj Gori manje poznate, 7 Wonders, Bang, Catan, Dixit, Battlestar Galaxy, Game of Thrones, The Lord of the Rings i mnoge druge.

“Tokom okupljanja prisutni će moći da računaju na pomoć nekoliko moderatora koji će objasniti pravila igara, ukoliko ih do sada niste igrali, a biće tu da u svakom trenutku tokom igre pomognu ukoliko je to potrebno”, rekao je Boris Radunović

Spisak svih igara, detalji vezani za mjesto održavanja, kao i sve druge informacije, mogu se pronaći na sajtu brljok.me i zvaničnoj Facebook stranici kluba “Brljok Klub”.

Galerija

Bonus video: