Ulcinjska rivijera poziva Akinfejeva u goste

Želimo da osjetite Crnu Goru u drugom svijetlu i da naše tradicionalno dobre odnose nastavimo, a prijateljstvo učinimo jačim. Želimo da pojedinačno loš slučaj ne stvori lošu sliku o gostoljubivoj Crnoj Gori," piše u saopštenju
31 komentar(a)
Igor Akinfejev, Foto: Luka Zeković
Igor Akinfejev, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 08.04.2015. 12:19h

Ulcinjska rivijera pozvala je golmana ruske reprezentacije Igora Akinfejeva, koji je na utakmici u Podgorici nedavno pogođen bakljom u glavu, da sa porodicom bude gost tog preduzeća.

Rivijera Akinfejevu stavlja na raspolaganje na 15 dana u terminu koji njemu odgovara najljepši apartaman na Adi Bojani ili u hotelu Olimpik na Velikoj plaži „gdje će imati status privlegovanog gosta“.

"Želimo da osjetite Crnu Goru u drugom svijetlu i da naše tradicionalno dobre odnose nastavimo, a prijateljstvo učinimo jačim. Ruski narod je u Crnoj Gori oduvjek dobrodošao. Želimo da pojedinačno loš slučaj ne stvori lošu sliku o gostoljubivoj Crnoj Gori," piše u saopštenju koje je potpisao direktor Radomir Mikan Zec.

U pozivu se ističe da će Akinfejev u hotelima Ulcinjske rivijere a posebno na Adi Bojani biti u prilici da sretne puno svojih sunarodnika i prijatelja Crne Gore, koji su tradicionalni gosti.

"Upoznaćemo Vas sa svim ljepotama Crne Gore i Ulcinja, a ovaj grad je imao sreću da ga je priroda bogato nagradila i morem i rijekom i jezerom i brdima sa prelijepim vidikovcima," piše na kraju.

Bonus video: