Crnogorski “Monopol” od novembra

Na “Monopol” tabli postoje 22 lokacije o kojima će odlučivati građani Crne Gore glasanjem, odnosno nominacijom svojih omiljenih mjesta, gradova, lokacija i obilježja širom Crne Gore
353 pregleda 12 komentar(a)
Ažurirano: 07.04.2015. 12:51h

Tabla sa obilježjima Crne Gore na poznatoj društvenoj igri “Monopol” zvanično će biti predstavljena u novembru, čime će naša država postati peta u svijetu sa svojim oznakama.

Igru sa svojim obilježjima do sada imaju SAD, Velika Britanija, Italija i Srbija.

“Igra će biti na crnogorskom jeziku i sa našim obilježjima i gradovima. Monopol ove godine slavi 80. rođendan i najbolji način za proslavu biće izdavanje crnogorske edicije 'Monopola'," kazao je direktor za razvoj “Monopola” Lazar Vuković i napomenuo da će njemu kao Crnogorcu koji je rođen i živi u Velikoj Britaniji to puno značiti.

On je rekao da će igra doprinijeti i promovisanju Crne Gore, jer će se prodavati u cijelom svijetu.

“Pokazaćemo drugim nacijama i vjerama kako izgleda Crna Gora”, istakao je Vuković.

Na “Monopol” tabli postoje 22 lokacije o kojima će odlučivati građani Crne Gore glasanjem, odnosno nominacijom svojih omiljenih mjesta, gradova, lokacija i obilježja širom Crne Gore.

“Glasaće se putem Facebook stranice 'Monopol Crna Gora' ili popunjavanjem formulara u 'Delta sitiju' za šta će građani imati mjesec dana”, saopštila je menadžerka društvenih mreža Danica Vuković.

Svi zainteresovani svoje predloge mogu da nominuju do petog maja, a osoba koja bude poslala najbolje postaviće kamen temeljac “Monopola” u Crnoj Gori.

Galerija

Bonus video: