Danijel Krejg operisao koljeno

Snimanje "Spektre" počelo je decembra prošle godine u Pajnvud studiju, sjeverno od Londona, da bi se ekipa potom selila u Rim i Meksiko
99 pregleda 1 komentar(a)
Danijel Krejg, Foto: Beta/AP
Danijel Krejg, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.04.2015. 15:22h

Britanski glumac Danijel Krejg, koji trenutno snima svoj četvrti film iz serijala o tajnom agentu Džemsu Bondu, podvrgnut je tokom uskršnjih praznika manjoj operaciji koljena, zbog povrede koju je zadobio tokom snimanja najnovijih Bondovih avantura.

"Manja intervencija" je termin kojim je operacija, izvedena u Njujorku, opisana od strane producentske kuće Eon prodakšns. Portprolka koja u vijesti BBC nije imenovana negirala je glasine da je Krejg zbog operacije propustio nekoliko dana snimanja "Spektre", kako glasi naslov 24. filma iz serijala.

"Tokom planiranog prekida snimanja za Uskršnje praznike, Krejg je imao artroskopsku operaciju radi reparacije povrede koljena. On će se pridružiti ekipi po planu, 22. aprila u Pajnvud (Pinewood) studiju", navla je portparolka.

Snimanje "Spektre" počelo je decembra prošle godine u Pajnvud studiju, sjeverno od Londona, da bi se ekipa potom selila u Rim i Meksiko.

Krejgu (47) ovo je četvrti film u kojem tumači legendarnog britanskog tajnog agenta, koji stiže poslije velikog uspjeha prošlog nastavka Skajfol (Skyfall), iz 2012, koji je na blagajnama širom svijeta svojim producentima donio 1,1 milijardu dolara.

Bonus video: