Džek Nikolson navodno imao tunel koji je vodio do Plejboj vile

Kada su zaposleni u časopisu pitali Hefnera o tunelima, on im je rekao da su zatrpani 1989, kao i da ne želi ništa da komentariše na tu temu
195 pregleda 4 komentar(a)
Džek Nikolson, Foto: Shutterstock
Džek Nikolson, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 31.03.2015. 18:29h

Tokom 1970-ih poznati holivudsku glumci - Džek Nikolson, Voren Biti, Kirk Daglas i Džejms Kan - imali su skrivene tunele koji su vodili od njihovih privatnih kuća do poznate Plejboj vile, piše američki magazin Plejboj.

Vila Hjua Hefnera, vlasnika Plejboj imperije, je oduvek bila poznata po dekatentnim žurkama.

Jedan od sadašnjih urednika Plejboja tvrdi da je do ovog zaključka došao dok su na rođendan Hjua Hefnera razgledali stare fotografije iz arhive časopisa, kada su spazili polaroide na kojima se nalaze snimci tunela.

“Na slikama se vide podzemni tuneli koji su izgrađeni sedamdesetih godina,” kaže jedan od urednika časopisa.

Vođeni tim otkrićem, zaposleni u Plejboju počeli su da istražuju ovu priču. Ubrzo su otkrili još fotografija ali i šematskih prikaza, odnosno planova tunela.

Na nekim od tih šematskih prikaza, vidjeli su da piše tačno do čijih kuća vode tuneli, a neka od imena su Džek Nikolson, Voren Biti i Kirk Daglas. Imajući u vidu da su sedamdesetih svi oni živjeli relativno blizu Plejboj vile, cijela priča dobija na smislu.

Kada su zaposleni u časopisu pitali Hefnera o tunelima, on im je rekao da su zatrpani 1989, kao i da ne želi ništa da komentariše na tu temu.

Inače, Plejboj vila je jedina kuća u Los Anđelesu koja ima zvaničnu dozvolu za vatromet i dozvolu za mini zoološki vrt.

Bonus video: