Bakice se obnažile za humanitarni kalendar

Upravnica doma rekla je lokalnim medijima da su se stanovnici doma lepo zabavljali na snimanju, a da novac od kalendara koji se prodaje za 12 dolara ide u fond koji školskoj djeci Barbertona kupuje cipele
0 komentar(a)
Starački dom kalendar, Foto: Beta/AP
Starački dom kalendar, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 30.03.2015. 19:58h

Zvijezde kalendara čiji prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe dobro su zagazile u 80-te i 90-te ali to nije spriječilo korisnike staračkog doma iz Ohaja da pokažu malo kože.

Mis Marta ima 88 godina i na sebi osim zelenog cilindra nema ništa više. Na duplerici su dvije žene u 90-im koje igraju poker sa strateški postavljenim, velikim kartama, dok Doti Ruter na strani za februar uživa u pjenušavoj kupki, a pored nje leže čokolade i donji veš.

Sa 87, Ruter je isto godište kao i ostala tri najmlađa modela koje krase naslovnu stranu kalenara gdje njihova bosa stopala i gola ramena vire iza banera kojim se reklamira njihov dom Plezant Pointe u Barbertonu, Ohaju.

Upravnica doma rekla je lokalnim medijima da su se stanovnici doma lepo zabavljali na snimanju, a da novac od kalendara koji se prodaje za 12 dolara ide u fond koji školskoj djeci Barbertona kupuje cipele.

Bonus video: