Glumice „srušile” Twitter slikom na kojoj se ljube

Montenegro, koja ima 85 godina, najpoznatija je po ulozi u filmu “Central Station” iz 1996. kada je bila nominovana za Oskara, a ujedno je i jedina glumica iz Brazila koja se našla u trci za prestižnu statuu
60 pregleda 4 komentar(a)
Fernanda Montenegro, Foto: Twitter
Fernanda Montenegro, Foto: Twitter
Ažurirano: 19.03.2015. 19:38h

Zvijezde brazilskih telenovela Fernanda Montenegro i Natalija Timberg, “srušile” su društvenu mrežu Twitter, objavljivanjem slike na kojoj razmjenjuju poljubac.

Montenegro i Timberg poljubile su se tokom snimanja scene za seriju “Babilonia”, a slika je na Twitteru objavljena 16. marta, nakon čega su izazvale brojne komentare na toj društvenoj mreži, kako pozitivnih, tako i negativnih.

U raspravu oko poljupca uključile su se i javne ličnosti iz brazilskog svijeta šoubiznisa, ali i političari iz te zemlje, što je još više podstaklo polemiku oko statusa homoseksualaca u Brazilu.

Montenegro, koja ima 85 godina, najpoznatija je po ulozi u filmu “Central Station” iz 1996. kada je bila nominovana za Oskara, a ujedno je i jedina glumica iz Brazila koja se našla u trci za prestižnu statuu.

Brazil je 2013. godine legalizovao gej brakove, ali se i pored toga pripadnici LGBT populacije svakodnevno suočavaju sa diskriminacijom, ali i vrijeđanjem, fizičkim maltretiranjem, pa čak i ubistvima.

Bonus video: