Ovdje možete kupiti seksi Dejvida "Bikama", sapun od majčinog mlijeka, lisicu...

“Moje ime je Rong Rong, stara sam sedam mjeseci. Moja mama je imala mnogo njenog mlijeka u zamrzivaču, pa ga je pretvorila u najluksuzniji sapun svih vremena”
93 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 17.03.2015. 21:04h

Ako se pitate da li postoji mjesto gdje možete da kupite sapun od majčinog mlijeka, seksi lutku sa likom Dejvida “Bikama”, živu lisicu... odgovor je kineska verzija eBaya.

Servis Taobao je mjesto na kojem, među oko 760 miliona proizvoda, možete naći sigurno najneobičnije, ekscentrične, pa i proizvode zbog čije dostupnosti na takvoj lokaciji bi se čovjek zabrinuo.

O toj najvećoj kineskoj online trgovini nedavno je brujao internet kada je objavljena vijest o djevojci nezadovoljnoj jer joj haljina koju je kupila preko Taobao servisa ne stoji kao što je na crvenom tepihu 2013. stajala glumici Džejmi Aleksander.

Slične stranice ljudi koriste da bi kupovali namještaj, odjeću, elektroniku... ali Taobao ima kolekciju baš neobičnih proizvoda. Tako među njima, po cijeni od 52,10 funti, možete nabaviti lutku Dejvida “Bikama” - istina lutka je malo niža od fudbalera, ali ima ruke koje se pomjeraju i trepavice koje izgledaju kao prave!

Seksi lutak Dejvid “Bikam” je jedan od najpopularnijih proizvoda u Taobao ponudi. Visok je 1,7 metara, što je 13 centimetara niže od pravog Bekama.

Taobao u ponudi ima i momke koje možete da iznajmite. Ta usluga je sve popularnija u Kini, a jedan od njih kaže da izgleda opsebno i da ima toplu ličnost.

Usluga košta od oko 54 funte i više, u zavisnosti od stepena privlačnosti muškarca.

Osim mladića, na stranici su dostupne i lažne djevojke, iako su one često zapravo djevojke na daljinu, kao WeChat djevojke.

WeChat je najpopularniji servis za razmjenu poruka u Kini. Ukoliko želi da se dopisuje, mladić će za oko dvije funte dobiti najmanje 15 poruka dnevno.

Zakon o zaštiti životinja je pod znakom pitanja u Kini, pa su egzotični kućni ljubimci često i besplatno dostupni na web lokacijama poput Taobao servisa.

Tako se u prodaji našla i lisica, čija je početna cijena 313 funti. Nije jasno na koji način životinje budu isporučene kupcu.

Među proizvodima se mogu naći i knjige koje čitaocima garantuju da će za samo 30 dana doživjeti vantjelesno iskustvo, Hello Kitty sapuni od majčinog mlijeka...

“Moje ime je Rong Rong, stara sam sedam mjeseci. Moja mama je imala mnogo njenog mlijeka u zamrzivaču, pa ga je pretvorila u najluksuzniji sapun svih vremena”, piše u opisu proizvoda, piše Daily Mail.

Galerija

Bonus video: