Džon prima platu za seks sa prostitutkama

86 pregleda 4 komentar(a)
prostitucija, Foto: Shutterstock
prostitucija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.03.2015. 11:57h

Džon ima 60 godina i razveden je, a njegov posao se sastoji od seksa sa prostitutkama. Ipak, većinom se radi samo o oralnom seksu, a ne o kompletnoj usluzi, priznaje taj privatni istražilac koji je jedan od nekoliko Australijanaca kojeg nazivaju "tragač za bordelima".

Njihov posao je da zakažu masažu u sumnjivim salonima i otkriju da li se u njima bave prostitucijom. To što on radi je neophodno, jer policija nema ovlašćenja za ulazak na nečiji privatni posjed bez valjanog naloga. Sa druge strane, sud najčešće izdaje naloge nakon čvrstih dokaza o kriminalnim radnjama, piše The Independent.

Džon zato mora da pristane na seks ako mu se ponudi kako bi prikupio "dokaze", a zatim vrlo detaljno ispuni izvještaj o mjestu, vremenu, ljudima, kao i detaljima same "radnje".

"Taj dokument se naknadno koristi na sudu i nije nešto što možete da izmuljate u nekoliko minuta", kaže Džon i dodaje da su brojni muškarci sigurno ljubomorni na njegov posao. Time se počeo baviti nakon što je otišao u penziju, a naglašava da posla ima veoma mnogo jer se rijetko koji salon za masaže ne bavi takvim "uslugama".

"Zapošljavamo samce, ljude koji su očigledno voljni da se upuste u razne seksualne aktivnosti. Neki će možda reći da rasipamo novac poreznih obveznika, ali bez obzira na to, ovo je vrlo efikasan način suzbijanja prostitucije", kazao je Laklan Jarvis, koji vodi jednu takvu agenciju.

Džon kaže da je izuzetno zadovoljan svojim poslom, jer je opuštajući i fleksibilan.

24sata.hr

Bonus video: