O LJUBAVI KA MLAĐIM MUŠKARCIMA

Madona: Ja sam avanturista i imam potpuno lud život

Kraljica popa, na pisanja pojedinih medija o njenoj ljubavi prema mlađim muškarcima, kaže da će uvijek „kršiti tabue“
2 komentar(a)
Madona, Foto: Beta/AP
Madona, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.03.2015. 08:23h

Madona (56) je za 30 godina karijere dokazala da ne voli uvijek da igra po pravilima, bez obzira na to šta ostatak svijeta misli o njoj.

Kraljica popa, na pisanja pojedinih medija o njenoj ljubavi prema mlađim muškarcima, kaže da će uvijek „kršiti tabue“.

„Jednostavno, tako je. Većina muškaraca mojih godina je oženjena i ima djecu. Oni nisu za vezu. Ja sam avanturista i imam potpuno lud život. Uz to sam samohrana majka četvoro djece. Morate biti vrlo širokih shvatanja i veliki avanturista, da biste ušli u moj svijet. Stariji ljudi idu utabanim stazama i nisu spremni na izazove kao mlađi“, kaže Madona.

Od kako se razvela od, takođe, deset godina mlađeg supruga Gaja Ričija, bila je sa nekolicinom mladih muškaraca, između ostalih, Brahimom Zajbatom, Timorom Stefensom koji su tada bili u dvadesetim godinama života, piše Huffington post. Madona ne dozvoljava da joj kritike kvare sreću.

“Brinem o sebi. U dobroj sam formi i mogu da pokažem zadnjicu bez obzira na to da li imam 56, 66 ili 76 godina”, kaže ona. “Ko će da mi kaže kada smijem da pokažem zadnjicu? To je seksizam. To je diskriminacija na osnovu godina”, kaže Madona.