Miroslav Ilić potvrdio: Pjevaću bez honorara

"Pjevaću na svadbi bez novčane nadoknade", kazao je Ilić za „Blic“. "Ceca je na svadbu ćerke Brana Mićunovića pozvana kao gost sa svojom porodicom. Ona će se rado odazvati pozivu", saopštio je njem portparol.
112 pregleda 19 komentar(a)
Miroslav Ilić, Foto: Wikipedia/Biser Todorov
Miroslav Ilić, Foto: Wikipedia/Biser Todorov
Ažurirano: 09.03.2015. 15:20h

Srpski folk pjevač Miroslav Ilić potvrdio je da će na svadbi ćerke nikšićkog biznismena Brana Mićunovića pjevati za džabe.

"Pjevaću na svadbi bez novčane nadoknade", kazao je Ilić za „Blic“. On je, navodi srpski list, bez honorara pjevao i na svadbi Novaka i Jelene Đoković.

Turbo folk zvijezda Svetlana Ražnatović pozvana je kao gost, tvrde iz pevačicine PR službe, a ona će na svadbu najvjerovatnije otići sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom.

"Ceca je na svadbu ćerke Brana Mićunovića pozvana kao gost sa svojom porodicom. Ona će se rado odazvati pozivu", saopšteno je Blicu

Očekuje se dolazak još najmanje pet estradnih zvezda koje su, navodno, takođe raspoložene da pevaju bez honorara zbog dugogodišnjih dobrih odnosa sa porodicom Mićunović.

Vijesti su ranije pisale da će 28. marta u bečićkom hotelu „Splendid“, na vjenčanju Andree Mićunović uz Ilića i Ražnatović bez honorara pjevati Aca Lukas, Tropiko bend, Slavica Ćuktaraš...

Ostale detalje o svadbi pročitajte ovdje.

Bonus video: