Kad Kim Kardašian skreće pažnju s frizure: Ne oblači grudnjak

Nakon što je postala plavuša, mnogi su komentarisali kako Kim mnogo bolje izgleda sa tamnijom bojom kose, pa je ovim potezom Kim pokušala skrenuti pažnju s nove frizure
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.03.2015. 17:55h

Na Lanvinovoj prezentaciji tokom nedjelje mode u Parizu sve oči su bile uprte u Kim Kardašian.

Na reviju je došla u prozirnoj mrežastoj haljini, a kako nije obukla grudnjak, njeno bujno poprsje bilo je svima sasvim jasno vidljivo. Osim toga, kroz ružičastu haljinicu vidjele su joj se i "Bridget Jones gaćice" pa su na prezentaciji mnogi komentarisali kako ne bi bilo puno razlike da je došla sasvim gola.

Nakon što je postala plavuša, mnogi su komentarisali kako Kim mnogo bolje izgleda sa tamnijom bojom kose, pa je ovim potezom Kim pokušala skrenuti pažnju s nove frizure.

Osim što su svi pričali o njenoj novoj boji kose, ona se pobrinula da joj komentaršu i stas, pogotovo zato jer joj nova frizura nije dobila baš najbolje kritike fanova na društvenim mrežama.

Kardašian Barbi, kako su je mediji prozvali nakon promjene boje kose, ipak se nije dala omesti i samouvjereno je hodala pored svog supruga Kanjea Vesta, s kojim je došla na ovaj modni događaj.

Galerija

Bonus video: