POLICIJA NUDI NAGRADU

SAD: Misteriozni napad jajima na kuću jednog starca

"Kuću uvijek gađaju s pet ili šest jaja i 'napad' tada zvuči kao paljba jer pogode aluminijumski dio ulaznih vrata, zbog čega se guli farba na njima", rekao je Klemens i dodao da svaki put mora da čisti ulaz
0 komentar(a)
pokvarena jaja, jaja, Foto: Zoran Đurić
pokvarena jaja, jaja, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.03.2015. 19:06h

Jedan 85-godišnji Amerikanac žalio se policiji u američkoj saveznoj državi Ohajo jer nepoznate osobe nekoliko puta nedjeljno već godinu dana gađaju njegovu kuću jajima.

Policija bezuspješno traga za počiniocima, kojima ne može da uđe u trag i poslije ispitivanja cijelog susjedstva, postavljenih kamera i analize bačenih jaja.

Vlasnik kuće Albert Klemens izjavio je da bez obzira ko baca jaja, "napadači imaju fenomenalnu tačnost" jer precizno pogode ulazna vrata.

"Kuću uvijek gađaju s pet ili šest jaja i 'napad' tada zvuči kao paljba jer pogode aluminijumski dio ulaznih vrata, zbog čega se guli farba na njima", rekao je Klemens i dodao da svaki put mora da čisti ulaz.

Prema njegovim riječima, njegovo osiguravajuće društvo ne želi da mu isplati nikakvu nadoknadu dok policija ne pronađe krivce.

Policija, koja je potrošila nekoliko stotina časova istrage, nije za sada ništa otkrila. Jedan policajac je jednom prilikom pogođen jajetom dok je analizirao ostatke "napada" ispred kuće.

Policija je takođe ponudila nagradu od 1.000 dolara za bilo kakvu informaciju o krivcima.