Postao internet zvijezda: Skinuo se go i prošao kroz skener

"Vratio sam se na aerodrom i baš sam bio u dijelu u kojem putnici dolaze vozovima kad su me zaustavili i zamolili da skinem kaiš i prođem kroz skener"
61 pregleda 1 komentar(a)
Goli Rus, Foto: Screenshot (YouTube)
Goli Rus, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 24.02.2015. 08:36h

Radnik na aerodromu je postao internet zvijezda nakon što se skinuo potpuno go pred naoružanim policajcima na bezbjednosnoj provjeri.

Georgi Mijakinkin radi na aerodromu u Sankt Petersburgu i krenuo je kući na kraju smjene, ali se sjetio da je ostavio ključeve kod kuće.

"Vratio sam se na aerodrom i baš sam bio u dijelu u kojem putnici dolaze vozovima kad su me zaustavili i zamolili da skinem kaiš i prođem kroz skener. Znam pravila i znam da nije potrebno u tom području biti tako strog, nego da su radnici bili pretjerano nervozni. Kad sam odbio i rekao im da samo moram po ključeve, pozvali su policiju", kazao je.

Ljuti policajci takođe su zahtijevali da skine kaiš, a on je tad odlučio da je će sa sebe skinuti - sve. I onda je kroz skener prošao samo u čarapama.

Policajci su ostali bez teksta i dozvolili mu da se obuče i ode

A kad je drugi dan došao na posao, otkrio je da je video s nadzorne kamere procurio online i da je snimak postao hit. Trenutno se istražuje ko je pustio u javnost, a Georgi je odlučio tužiti policiju zbog objave videa.

"Znam da su je pustili u javnost kako bi me osramotili, ali ja ću se posljednji smijati".

Bonus video: