Proglašeni najgori filmovi i glumci za 2014.

Majkl Bej je proglašen za najgoreg reditelja, za “Transformerse: Doba izumiranja”, uprkos tome što je taj film zaradio više od milijardu dolara širom svijeta
0 komentar(a)
Kameron Dijaz, Foto: Beta/AP
Kameron Dijaz, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.02.2015. 14:43h

Kameron Dijaz i Kirk Kameron primili su neslavne Zlatne maline, za najgore glumicu i glumca.

Dijaz je dobila Zlatnu malinu za ulogu u komediji “Druga žena” (The Other Woman) u kojoj se žena i dvije ljubavnice istog muškarca udružuju da mu unište život, ali i Sex Tape o paru koji slučajno objavi privatan snimak na internetu.

Moderna verzija filma “Annie”, u kom takođe igra Dijaz, proglašen je za najgori rimejk.

Kameron je s druge strane, “nagradu” osvojio za “Spasavanje Božića” (Saving Christmas), a taj film je inače proglašen za najgori film, najgoru kombinaciju na filmskom platnu (Kameron i njegov ego) i najgori scenario.

Majkl Bej je proglašen za najgoreg reditelja, za “Transformerse: Doba izumiranja”, uprkos tome što je taj film zaradio više od milijardu dolara širom svijeta. U tom filmu pošteđena je Nikola Pelc, ali ne i Kelsi Gramer, koji dobio titulu najgoreg sporednog glumca.

Megan Foks koja se proslavila zahvaljujući “Transformersima” proglašena je za najgoru sporednu glumicu zbog uloge Ejpril u filmu “Nindža kornjače”. “Pomilovan” je samo Ben Aflek zbog Oskara za film Argo i uloge u filmu Dejvida Finčera “Gone Girl”.

Bonus video: