Žene su poludjele za mladićem koji podsjeća na Greja iz "50 nijansi sive"

"Znao sam da će mi film donijeti još više popularnosti, ali i dalje sam bio iznenađen cijelom stvari"
2 komentar(a)
Brajden Oslon, Foto: Facebook
Brajden Oslon, Foto: Facebook
Ažurirano: 21.02.2015. 17:51h

Bajden Olson iz Sijetla svojim izgledom mnoge podsjeća na glavnog glumca u filmskom hitu "50 nijansi sive", Kristijana Greja, zbog čega njegovu pažnju žele da privuku žene širom Amerike, a mnoge od njih su bile toliko uporne u želji da ga upoznaju da su doputovale u njegov rodni grad.

27-godišnji Olson je za Business Insider otkrio okolnosti kada mu je prvi put rečeno da podsjeća na Greja:

"Bio sam na ručku sa jednom djevojkom koja je istakla da ličim na njega. Tada još nisam pročitao ni jednu od knjiga, ali ubrzo je sve više ljudi počelo da daje slične komentare na moj izgled".

"Onda sam počeo da dobijam sve više poruka od potpunih stranaca", kazao je mladić i potom otkrio da je ludnica koja je nastala oko filmskog hita rezultirala porukama na društvenim mrežama i e-mailovima još makar hiljadu obožavalaca "50 nijansi sive".

"Znao sam da će mi film donijeti još više popularnosti, ali i dalje sam bio iznenađen cijelom stvari", kazao je i dodao da su mnoge djevojke posjetile Sijetl zbog njega, a sa nekima do njih je i izašao na sastanak.

Olson je u međuvremenu pročitao sve knjige i pogledao film nakon čega je zaključio da sličnosti između Greja i njega zaista postoje. Naime, sa Grejom se prije svega najviše poistovjećuje na profesionalnom planu, ali tvrdi da i neodoljivo podsjeća na prostagonista erotskog hita.

Grej je milijarder koji vodi uspješnu kompaniju Grey Enterprises, dok je Olson takođe uspješan preduzetnik, ali ni približno uspješan kao Grej. Takođe, obojica žive u Sijetlu.

"Kristijan Grej me pobijedio. On je lik iz knjige i smatram da se živa osoba sa njim ne može nadmetati. Ja sam pravi Brajden Olson i mislim da možete zamisliti koliko bi bilo čudno kada bi izmišljeni lik iz knjige bio potpuno isti kao stvarna osoba", kazao je mladić i naglasio da je ponosan na svoje dosadašnje poslovne uspjehe, dodajući da nije siguran je li Grej ikada išta radio:

"Za razliku od njega, ja zaista moram da radim kako bih imao uspješnu karijeru. Nemam još privatni helikopter kao on, ali doći će i moje vrijeme".

Olson je potom otkrio: "Nisam još pronašao svoju Anastasiju Stil", dodajući da je svjestan da će njegova instant popularnost brzo "ispariti" zbog čega se nada da će na vrijeme uspjeti da utiče na neke stvari.

Naime, Olson volontira u udruženjima koje se bore protiv porodičnog nasilja ti nada se da će mu trenutna medijska pažnja pomoći da ukaže na bitne probleme društva.

"Ovo je samo jedna faza mog života. Cijela priča oko Greja biće gotova za dvije do tri godine", objasnio je Oslon.

Index.hr

Bonus video: