PG Hard Rock: Odlučili smo se za prepoznatljive simbole

PR "Hard Rock Cafea" Nataša Milović je kazala da su majicu, o kojoj se dosta pričalo ovih dana na društvenim mrežama, dizajnirali inostrani partneri i da je u tom procesu prošla kroz sve korake, koje prolaze i ostali proizvodi sa "Hard Rock" logom u svijetu, te da su za korišćenje pomenutih simbola grada dobili odobrenje gradske uprave
107 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.02.2015. 20:27h

Majicu "Hard Rocka" sa natpisom "Podgorica" na kojoj su se našli most Milenijum, Hram SPC Hristovog vaskrsenja, rijeka Morača i soliteri iz centra kao simboli grada dizanirao je međunarodni, a odobrio lokalni tim koji sačinjavaju i ljudi iz Podgorice, saopšteno je Vijestima.

PR "Hard Rock Cafea" Nataša Milović je kazala da su majicu, o kojoj se dosta pričalo ovih dana na društvenim mrežama, dizajnirali inostrani partneri i da je u tom procesu prošla kroz sve korake, koje prolaze i ostali proizvodi sa "Hard Rock" logom u svijetu, te da su za korišćenje pomenutih simbola grada dobili odobrenje gradske uprave.

"Ovom prilikom odlučili smo se za pomenute simbole, jer su prepoznatljivi široj populaciji i turistima koji posjećuju grad, ali imamo u planu i majice sa drugim simbolima Crne Gore i Podgorice. Naša ideja je da u budućnosti organizujemo konkurs otvorenog tipa za lokalne dizajnere, koji će imati priliku da predlože svoja rješenja za motiv Podgorice", otkrila je ona.

Na društvenim mrežama bilo je i onih koji su izrazili nezadovoljstvo zbog toga što su se na majici, koja košta trideset eura, kao simboli Podgorice našli objekti koji nisu stari ni deset godina, umjesto, na primjer, viševjekovne Sahat kule.

Ipak, Milović kaže da su u "Hard Rock Cafeu" zadovoljni interesovanjem građana i turista i da su reakcije slične kao i u ostatku svijeta gdje se prodaju majice sa simbolima drugih gradova.

"Vjerujemo da je otvaranje 'HRC Podgorica' cijelom gradu i regiji doprinijelo na pozitivan način, upotpunilo ponudu, povećalo broj dolazaka turista iz inostranstva i sl. Imamo veliki interes međunarodnih gostiju koju dolaze samo zbog 'HRC', a pored ostalog, ova majica jedna je od najdražih stvari koje kupuju", kazala je ona i dodala da popularnost "HRC" proizvoda dodatno uvećava to što se mogu kupiti samo na jednom mjestu u Crnoj Gori.

Osim pomenute majice trenutno su u prodaji i značke sa raznim simbolima Crne Gore - guslama, Crnogorcima, državnim grbom, a njihova cijena kreće se od 10 do 15 eura.

Galerija

Bonus video: