Homer Simpson u komi?

“To bi značilo da smo čak 1993. znali da će serija trajati godinama i računali da ćemo jednom predati taj vruć krompir našim nasljednicima”, rekao je producent
51 pregleda 1 komentar(a)
Homer Simpson sa porodicom, Foto: Beta/AP
Homer Simpson sa porodicom, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.02.2015. 10:46h

Producent “Simpsonovih” Al Džin opovrgao je spekulacije jednog ljubitelja te serije da je Homer u komi još od početka devedesetih, piše Independent.

Riječ je o teoriji koji je predložio jedan korisnik Reddita.

Naime, u epizodi emitovanoj 1992. godine, pod nazivom “Homer, jeretik” Homer je pitao Boga koja je svrha života i rekao da ne želi da čeka da umre kako bi to i saznao.

Bog mu je na to odgovorio: “Ne možeš da sačekaš šest mjeseci?”

Kada se ubrzaju epizode šest mjeseci kasnije, Homer, nakon jednog od Bartovih nestašluka koji je pošao po zlu, završava u komi.

Zbog toga, na snagu stupa teorija ovog korisnika Redita koji tvrdi da se Homer zapravo iz te kome nije ni probudio, već su sve naredne epizode plod njegove mašte.

Međutim, iako se njegova ideja mnogima učinila logičnom, Džin kaže da je “intrigantna, ali netačna”.

“To bi značilo da smo čak 1993. znali da će serija trajati godinama i računali da ćemo jednom predati taj vruć krompir našim nasljednicima”, rekao je on za TMZ.

“Hardtopickaname” koji je izložio teoriju o Homerovoj komi, reagovao je na tu izjavu: “On kaže da to nije tačno, ali šta on zna o Simpsonovima?”

Bonus video: