Jelići udali ćerku u Splendidu

Među zvanicama ministar finansija Radoje Žugić, biznismen Veselin Barović, gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović
362 pregleda 109 komentar(a)
Hotel Splendid, Foto: Arhiva Vijesti
Hotel Splendid, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 15.02.2015. 17:53h

Poslanik Demokratske partije socijalista Zoran Jelić i njegova supruga, direktorka Zavoda za zapošljavanje, Vukica udali su juče kćerku Milenu na svadbi sa oko 300 zvanica u luksuznoj dvorani hotela “Splendid”.

Mladenci Milena i Nikola Ivanović željeli su da se vjenčaju na Dan zaljubljenih, a osim specijalno pripremljenog menija, mladenci su posebnu pažnju posvetili izboru pjevača, pa se za štimung prvo pobrinula Nina Žižić, da bi kasnije mikrofon preuzela atraktivna “zvezda Granda” Jelena Kostov.

“Vijesti” saznaju da su među zvanicama bili ministar finasija Radoje Žugić, gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović sa suprugom Milenom Marović Bogdanović, direktor Uprave za inspekcijske poslove Božidar Vuksanović, politički direktor DPS-a Tarzan Milošević, kao i biznismen Veselin Barović. Gosti su se zabavljali duboko u noć.

"Splendid" je stekao i reputaciju najprestižnijeg hotela za gala svadbena veselja, u kome su proteklih godina na ludi kamen stali brojna poznata imena iz političkog, biznis i javnog života Crne Gore.

Zoran i Vukica Jelić

Prema podacima Komisije za sprečavanje konflikta interesa, poslanik DPS-a mjesečno prima 1.963 eura. Kako se navodi u njegovom imovinskom kartonu, Jelić u parlamentu dobija 697 eura mjesečno, dok kao savjetnik u Zavodu za zapošljavanje mjesečno prima 505 eura.

Kao član Socijalnog savjeta, gdje ga je imenovala Vlada, Jelić mjesečno dobija 100 eura, dok kao član Odbora za reviziju “Prve banke” prima 660 eura. Njegova supruga mjesečno zarađuje 1.269 eura, od čega je 731 eura plata u Zavodu za zapošljavanje.

Kako se navodi u njenom imovinskom kartonu, Vukica Jelić kao član borda direktora “Plantaža” dobija 238 eura, dok joj se za mjesto u Savjetu za privatizaciju isplaćuje 300 eura mjesečno.

Bonus video: