OTKRIVENA TAJNA

Kakve to žene preferira Leonardo DiKaprio

Holivudski glumac važi za jednog od najvećih zavodnika, a njegov tip su definitivno manekenke
0 komentar(a)
Leonardo DiKaprio, Foto: Shutterstock
Leonardo DiKaprio, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.02.2019. 03:12h

Poznate maneneke su otkrile kakve žene voli slavni zavodnik Leonardo DiKaprio...

Holivudski glumac važi za jednog od najvećih zavodnika, a njegov tip su definitivno manekenke.  Ipak, Leo ne želi baš svaku. Ljepotice su otkrile njegovu tajnu za magazin „Cosmopolitan“. 

Portugalka Sara Sampajo otkrila je da se i sama kreće u sličnim krugovima kao i glumac, ali mu ona do sada nije ’zapala’ za oko.  “On voli plavuše. Ako ste u Njujorku uvijek ćete ga vidjeti da se mota tamo“, kaže dvadesettrogodišnja manekenka. 

“Naravno da sam ga upoznala, ali Leonardo uvijek izlazi s istom grupom ljudi. On je drag, ali nije moj tip“, kaže dvadesetdvogodišnja danska ljepotica Nina Agdal.  Iako mediji često govore o njegovim vezama s manekenkama, o njemu se često priča i među samim manekenkama. 

“Svi govore o njemu i modelima, ali u ovoj industriji je bitno s kim se družiš jer te prema tome određuju. To je dobro za sve – za te djevojke, a i za njega“, kaže Krisi Tejgen, supruga pjevača Džona Ledženda.  Dakle, zvanično je - Leo voli samo i isključivo plavuše. Ali, ne možemo a da se ne zapitamo kako mu se onda dopala Rijana?