Bilzerijan izbjegao zatvor: Na instagramu ga prati šest i po miliona ljudi

52 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 12.02.2015. 19:03h

Den Bilzerijan (35) američki igrač pokera, glumac, internet plejboj i milioner neće ići u zatvor jer ga na Instagramu prati nevjerovatnih šest i po miliona ljudi.

Krajem prošle godine objavljen je snimak na kom se vidi kako Den udara ženu u lice, a iste nedjelje je uhašen na aerodromu u Los Anđelesu zajedno s Džeremije Gajmunom (36) za podmetanje eksplozije koja je izazvala manji šumski požar u blizini Las Vegasa, piše AP.

Ipak, kao da se nije opametio i prošle nedjelje , priznao je zločin za koji mu je prijetilo 12 godina zatvora i pušten je nakon što je platio 17.000 dolara. nagodba je takva da će morati svoj Instagram koristiti u drugačije svrhe . Na Instagramu je dosad objavljivao fotografije golišavih ljepotica te sebe kako pozira s raznim oružjem. Hvalio se svojim bogatstvom, te je pozirao s novcem, avionom, helikopterom i objavljivao fotografije svojih skupih automobila.

Prema dogovoru sa sudijom , sada bi trebao objavljivati javne poruke agencije Ministarstva unutrašnjih poslova kao upozorenje ostalima da ne rade ono što je on radio.

Ipak, izgleda da nije vremenski ograničen, odnosno nije određeno kad bi on to trebao objavljivati pa na Instagramu i dalje objavljuje fotografije ljepotica, sa skijanja i slično.

Galerija

Bonus video: