Ona stari sa stilom!

86 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 09.02.2015. 15:06h

Jedna od najljepših svjetskih glumica, Italijanka s francuskom adresom Monika Beluči blistala je na dodjeli britanskih filmskih i televizijskih nagrada.

Pedesetogodišnja Monika bacila je mlađe koleginice u drugi plan, što je još jednom pokazala na dodjeli BAFTA nagrada. Njoj je društvo na crvenom tepihu pravila zgodna francuska glumica Lia Sejdu. Monika je ponijela dugu, crnu i pripijenu haljinu sa zvonastim rukavima koja je istakla njenu sjajnu figuru. Puštena i blago talasasta kosa bila je dovoljna za postizanje glamuroznog i vanvremenskog izgleda. "Bore su daleko bolje od plastičnog lica. Samo sam jednom otišla na tretman vitaminima. Ne sviđa mi se uopšte ideja da mi neko radi nešto s licem i iskreno mislim da je to prilično opasno za glumice“, svojevremeno je rekla Monika za italijanski “Veniti fer“, gdje je otkrila da želi dostojanstveno da stari.

Inače, Monika je nova i ujedno najstarija Bondova devojka u 24. nastavku o najslavnijem tajnom agentu. Ona će u filmu glumiti fatalnu Luciju Skjaru kojoj će Džejms bond teško odoljeti. Privatno, glumica se nedavno razvela od glumca Vensana Kasela s kojim ima dvije ćerke i ponovo je sama. “Kada se ljudi razvode to je velika tragedija, a onda s druge strane ako ostanu zajedno, a ne slažu se tragedija može biti još veća. Imam 50 godina, dvije malene ćerke, iza mene su dva razvoda i još uvijek se pitam ko sam“, priznala je za francuski "El“.

Galerija

Bonus video: