Filmsko bjekstvo iz zatvora: Žene zavele čuvare u seksi uniformama

Policija je jutro nakon bijega iz zatvora iz grada Ćijaba u centralnom Brazilu, našla tri stražara potpuno gola sa lisicama na rukama
68 pregleda 2 komentar(a)
Zatvor Brazil veš, Foto: Screenshot (YouTube)
Zatvor Brazil veš, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 08.02.2015. 16:51h

Tri žene su zavođenjem stražara u seksi policijskim kostimima, omogućile desetinama zatvorenika da pobjegnu kroz centralnu kapiju jednog brazilskog zatvora, ostavivši čuvare bez odjeće i oružja.

Bez problema je pobjeglo ukupno 28 zatvorenika, kada su čuvari drogirani nakon što su ih zavele tri žene, koje su ih pozvale obećavši orgije uz ispijanje viskija.

Policija je jutro nakon bijega iz zatvora iz grada Ćijaba u centralnom Brazilu, našla tri stražara, potpuno gola sa lisicama na rukama.

Kasnije su otkrili torbu sa seksi vešom i domino policijskim uniformama koje su nosile žene koje su u tri ujutru došle u zatvor da "pričaju i piju" sa stražarima, saopštila je policija.

"Plan je bio da zavedu stražare. Dale su im jefitni viski sa nekom supstancom koja ih je onesvijestila, otključale su centralnu kapiju i ostale ćelije. Ko god je htio da pobjegne, mogao je to da uradi kroz glavna vrata", kazala je šefica policija Anđelina Fereira.

Ona je objasnila da je jedan stražara nađen ošamućen, a da ostalu dvojicu nisu uspjeli da probude i ispitaju sve do popodnevnih časova. Oni su nakon što su došli sebi uhapšeni i optuženi za omogućavanje bjekstva i nepristojno ponašanje.

Policija sumnja da iza plana stoji 18-godišnjak koji je momak jedne od žena koje su učestvovale u zavođenju, Bruno Amorim, koji je bio zatvore zbog pokušaja ubistva, razbojništva i nelegalnog posjedovanja oružja.

U petak je policija uspjela da nađe 8 od 28 bjegunaca.

Bonus video: