Ćerka Vitni Hjuston i dalje u komi, ljekari nisu optimisti

Pevač Bobi Braun prebacio je u srijedu svoju 21-godišnju ćerku u drugu bolnicu u Atlanti na detaljna neurološka ispitivanja, ali su ljekari posle pregleda rekli da s medicinske tačke ne mogu ništa više da učine
125 pregleda 0 komentar(a)
Bobi Kristina Braun, Foto: Reuters
Bobi Kristina Braun, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.02.2015. 13:03h

Bobi Kristina Braun, ćerka pokojne američke pjevačice Vitni Hjuston i pjevača Bobija Brauna, nalazi se i dalje u komi od kada je prošle subote pronađena u nesvjesnom stanju u kadi, prenose američki lokalni mediji i dodaju da ljekari nisu optimisti po pitanju njegog oporavka.

Pevač Bobi Braun prebacio je u srijedu svoju 21-godišnju ćerku u drugu bolnicu u Atlanti na detaljna neurološka ispitivanja, ali su ljekari posle pregleda rekli da s medicinske tačke ne mogu ništa više da učine.

Časopis Tajm je naveo da je cijela porodica Braun došla u bolnicu.

U međuvremenu, kako piše američki tabloid TMZ, policija je počela da istražuje cio slučaj zbog povreda koje su ljekari otkrili kod Bobi Kristine. Navodno, prvi osumnjičeni je njen dečko Nik Gordon.

Vitni Hjuston (49) je pronađena mrtva u kadi jedne hotelske sobe 2012. godine. Njena smrt je okarakterisana kao nesrećan slučaj davljenja, a navedeno je da su joj doprinijeli srčano oboljenje i kokain.

Pjevačica je izdala 15 studijskih albuma a prema Ginisovih knjizi rekorda bila je ženski vokal s najviše nagrade, među kojima dve nagrade Emi, šest Gremija i 30 nagrada Bilbord mjuzika (Bilboard Music Award).

Prodala je više od 200 miliona albuma i singlova širom svijeta i igrala u filmovima "Telohranitelj" s Kevinom Kostnerom i ostvarenju "Sveštenikova supruga".

Bonus video: