Vjenčali se Džoni Dep i Amber Herd

Mediji su ranije najavili da su na vjenčanje pozvana Depova djeca iz njegove veze s francuskom glumicom i pjevačicom Vanesom Paradi - Lili-Rouz (15) i Džek (12)
1 komentar(a)
Džoni Dep, Amber Herd, Foto: Reuters
Džoni Dep, Amber Herd, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.02.2015. 07:59h

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova vjerenica, glumica Amber Herd vjenčali su se u utorak u Los Anđelesu, prenijeli su američki tabloidi Pilp i Ju Es Vikli.

Vjenčanje je održano u Depovoj kući u Vest Holivudu.

Mediji su ranije najavili da su na vjenčanje pozvana Depova djeca iz njegove veze s francuskom glumicom i pjevačicom Vanesom Paradi - Lili-Rouz (15) i Džek (12).

Džoni Dep (51) i Amber Herd (28) vjereni su godinu dana. Dep je u junu 2012. objavio da se razilazi od Vanese Paradi sa kojom je bio 14 godina u nevjenčanom braku.

Mediji su tada već spekulisali da postoji ljubavna veza između Depa i Amber Herd s kojom se upoznao na snimanju filma "Dnevnici ruma" iz 2011. godine.

Dep, dobitnik tri Oskara, poznat je po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kakvi su junak filma "Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit", Džek Sparou u serijalu "Pirati sa Kariba" i Vili Vonka u filmu "Čarli i fabrika čokolade".

Amber Herd koja je glumila u filmu "Zombiland", 2010. je u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbejki (GLAAD) objavila da je biseksualna: "Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je to ličnost".

Bonus video: