Bojan Delić dobio ćerku: Presrećni smo!

“Maksimalno se trudim da pomognem Sonji i ne volim da dijelim poslove na muške i ženske. To su i moja djeca, tako da bi bilo nepošteno da sav teret padne na nju, posebno sad kad imamo mnogo više obaveza jer bukvalno imamo dvije bebe u kući"
382 pregleda 1 komentar(a)
bojan delić, Foto: Arhiva Vijesti
bojan delić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 04.02.2015. 12:45h

Crnogorski pjevač Bojan Delić krajem prošlog mjeseca drugi put je postao otac.

Njegova supruga Sonja rodila je djevojčicu Teu, a prije nekoliko dana obje su izašle iz porodilišta.

“Presrećni smo što je naša porodica dobila novog člana. Sad smo mnogo rasterećeniji jer smo kroz Lukino odrastanje sve naučili, prošli te neke bitne stvari oko kojih se novopečeni roditelji najviše nerviraju i sad nam je sa Teom lakše, manji je pritisak”, priča za Vijesti Delić i dodaje da se novom članu porodice posebno obradovao njihov trogodišnji sin Luka.

“Mi smo sa njim pričali još dok je Tea bila u stomaku, jer smo se plašili njegove reakcije kad se dijete rodi. Međutim, Luka je druželjubivo dijete, super se slagao i sa djecom mog brata i Sonjine sestre, tako da je i Teu super prihvatio. Zaista smo ponosni koliko je i on u ovoj situaciji dobar, jer to nam olakšava sve”, ističe Delić.

Kako kaže, jedva čeka da Tea malo poraste, jer ga najviše raduju porodične šetnje, a nije mu strano ni mijenjanje pelena, presvlačenje, kupanje...

“Maksimalno se trudim da pomognem Sonji i ne volim da dijelim poslove na muške i ženske. To su i moja djeca, tako da bi bilo nepošteno da sav teret padne na nju, posebno sad kad imamo mnogo više obaveza jer bukvalno imamo dvije bebe u kući. Mada eto, ja sam prve noći odlično spavao, a ona je ipak bila zbog bebe čitavu noć budna”, priznaje Bojan .

“U Lukinom odrastanju sam do sada maksimalno učestvovao, a sada će tako biti i sa Teom. Predstoji mi težak period, jer sve obaveze sada treba uskladiti s obzirom na to da su i na poslovnom planu stvari počele da se razvijaju. Znam da će sve to biti teško, ali porodica je ipak prioritet”, ističe Delić koji je nedavno objavio singl “Kraj mene si ti” na kojem mu je gostovao hrvatski pjevač Igor Cukrov, a 14. februara najavljena je i premijera spota.

“Što se spota tiče, Igor i ja smo dobili pilot i sviđa nam se kako je ispao. Pjesmu je publika već čula zahvaljujući radio-stanicama i Internetu, a prve reakcije su zaista sjajne. Svi kažu da je pjesma pravi pop, a nažalost nije vrijeme za tu vrstu muzike i čini mi se, posljednjih godina kao da polako umire. No, ja ga volim jer to je žanr za svako doba dana i za takvu muziku ti ne treba alkohol”, smatra Delić.

Bonus video: