Ne želi da bude teret sinu: Otac NFL milionera ustaje rano, radi i za praznike

"Želim zaraditi penziju i sve beneficije koje s njom dolaze. Nisam htio da se moj sin mora o tome brinuti" rekao je Kevin Šerman
2 komentar(a)
Ričard Šerman, Foto: Reuters
Ričard Šerman, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.02.2015. 13:22h

Ričard Šerman nedavno je potpisao ugovor s NFL ekipom Sijetl Sihoks, prema kojem će zaraditi 56 miliona dolara.

Sihoksi su sinoć izgubili finale Superboula od Nju Ingland Pejtriotsa i nijesu uspjeli odbraniti prošlogodišnju titulu, ali će Ričard samo za nastup u finalu postati bogatiji za 49.000 dolara.

Njegov otac Kevin Šerman se bez obzira na milione koje mu sin zarađuje budi svakoga dana u 3:45. i radi kao vozač kamiona gradske čistoće u Los Anđelesu, piše Biznis Insajder.

Kevin se ovim poslom bavi 26 godina, a pored ranog ustajanja svakog dana, radi i prekovremeno za praznike.

"Ne želim biti na teret svom sinu. Ako i uzmem koji slobodan dan, ne moram se brinuti za novac. No želim zaraditi penziju i sve beneficije koje s njom dolaze. Nisam htio da se moj sin mora o tome brinuti" rekao je Kevin Šerman.

Do odlaska u penziju ostalo mu je samo 18 mjeseci.

Njegova supruga, Beverli, zaposlena je u bolnici za djecu s posebnim potrebama. Ričard je nedavno rekao kako je njegov otac jednog Božića ranije otišao iz kuće jer je morao da radi.

"Roditelji su radili kad smo odrastali u Komptonu, rade i danas. Htjeli su da nam budu primjer. To je prisililo mene i brata da shvatimo koji su nam prioriteti u životu. Za Božić 2012. godine tata je ranije otišao sa slavlja kako bi drugi dan u Los Anđelesu radio na praznik" rekao je 26-godišnji kornerbek Sihoksa.

Bonus video: