Džulijan Mur: Ja sam centar svijeta i kreiram svoj život

Naučila sam kada mi je majka umrla da tamo negdje ne postoji 'tamo negdje'. To nam je nametnuto. Nametnuta su nam pravila kako bismo razumjeli
0 komentar(a)
Džulijan Mur, Foto: Shutterstock
Džulijan Mur, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.02.2015. 16:41h

Glumica Džulijan Mur, zahvaljujući svojoj ulozi u filmu “Still Alice”, trenutno je na samom vrhu holivudskih zvijezda, ali je u intervjuu za The Hollywood reporter otkrila da joj u određenim trenucima života nije išlo sve od ruke.

Ona se prisjetila 2009. godine, kada joj je majka iznenada preminula zbog sepse i kazala da je tada bila toliko uništena i razočarana da je izgubila vjeru u boga.

“Naučila sam prije pet godina kada mi je majka umrla da tamo negdje ne postoji 'tamo negdje'. Ta struktura nam je nametnuta. Nametnuta su nam pravila u svemu kako bismo razumijeli. U suprotnom, bi vladao haos”, ispričala je Mur koja je nedavno nagrađena Zlatnim globusom.

Glumica se i sama kako kaže, našla u takvom haosu i to 1995. godine kada je njen prvi brak sa glumcem i režiserom Džonom Gouldom Rubinom propao.

Iako je tada njena karijera krenula uzlaznom putanjom, osjećala se usamljeno i osjećala je nezadovoljstvo kada je u pitanju privatni život, jer nije bio onakav kakav je željela, pa je posjetila psihoterapeuta.

“Tada sam otkrila da je moj privatni život jednako važan kao i poslovni, a ja nisam ulagala trud u njegovo poboljšanje. Tada sam prijateljici govorila da se neke stvari u privatnom žvotu prosto dogode, a da se oko karijere treba truditi, ali to nije tačno. Mi utičemo jednako na obje oblasti”, rekla je.

“Sama zamisao da si centar svog postojanja i da si ti taj koji kreira svoj život je sjajna. Potpuno vjerujem u to. Znam da sam imala sreće, ali smatram i da sam sama kreirala svoj život”, pojasnila je Mur.

Bonus video: