Ljubavna svađa Lane del Rej na aerodromu

“Posvađali su se na Delta terminalima na LAX aerodromu. Lana je bila u suzama, jecala je i svađala veoma glasno sa svojim momkom. Izgledali su kao da su se upravo potukli. Ona je bila veoma potrešena”, ispričao je izvor
2 komentar(a)
Lana del Rej, Foto: Shutterstock
Lana del Rej, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.02.2015. 08:44h

Sve popularnija pjevačica Lana Del Rej i njen momak, italijanski fotograf Frančesko Karocini našli su se u centru pažnje nakon što su se pred brojnim svjedocima, odnosno slučajnim prolaznicima posvađali na losanđeleskom aerodromu LAX, prenosi Confidential.

“Posvađali su se na Delta terminalima na LAX aerodromu. Lana je bila u suzama, jecala je i svađala veoma glasno sa svojim momkom. Izgledali su kao da su se upravo potukli. Ona je bila veoma potrešena”, ispričao je izvor tog lista.

Samo nedjelju dana ranije njih dvoje su uslikali paparaci tokom romantičnog odmora, gdje su se na plaži ljubili i razmjenjivali nježnosti.

Del Rej i Karocini prvi put su viđeni zajedno u javnosti u junu prošle godine, nakon što je pjevačica za Swiss magazin potvrdila da su se njen tadašnji vjerenik Beri Džejms O'Nil i ona razišli.

Bonus video: