Šerzinger plijeni crvenim tepihom

Zgodna pjevačica ponijela je uzanu haljinu sa zmijskim printom na crvenom tepihu u Londonu. Kao i uvijek rijetko ko je mogao da skrene pogled sa ove zgodne žene koja uvek očara svojim besprekornim izgledom i zrači seksepilom
58 pregleda 3 komentar(a)
Nikol Šerzinger, Foto: Beta-AP
Nikol Šerzinger, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 28.01.2015. 12:44h

Popularna pjevačica Nikol Šerzinger još jednom je očarala svojom pojavom na crvenom tepihu.

Zgodna pjevačica ponijela je uzanu haljinu sa zmijskim printom na crvenom tepihu u Londonu. Kao i uvijek rijetko ko je mogao da skrene pogled sa ove zgodne žene koja uvek očara svojim besprekornim izgledom i zrači seksepilom. Cijelu kombinaciju Nikol je upotpunila špicastim modernim salonkama, dok je dugu kosu ispravila i još više naglasila elegantan i seksi izgled.

Nikol je trenutno zvijezda mjuzikla "Cats“, a svojim talentom ne prestaje da oduševljava obožavaoce.

Zgodna pevačica ponela je uzanu haljinu sa zmijskim printom na crvenom tepihu u Londonu. Kao i uvek retko ko je mogao da skrene pogled sa ove zgodne žene koja uvek očara svojim besprekornim izgledom i zrači seksepilom. Celu kombinaciju Nikol je upotpunila špicastim modernim salonkama, dok je dugu kosu ispravila i još više naglasila elegantan i seksi izgled. Nikol je trenutno zvezda mjuzikla "Cats“, a svojim talentom ne prestaje da oduševljava obožavaoce.

#catabouttown #griz #blackcab #proudpussypower #london @catsmusical

Uma foto publicada por Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) em

Bonus video: