ODJEĆA SVIH CIJENA

Njoj sve dobro stoji

pak, da nije uvek stvar u novcu, već u pojavi, stilu i tome kako nosite modu svjedoči upravo kraljica Bi. Iako je najmoćnija žena u svijetu šoubiznisa ona nema problem da ponese odjeću koji nose i "obični" ljudi
1 komentar(a)
Bijonse, Foto: Beta-AP
Bijonse, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 16.02.2019. 07:33h

Pop diva Bijonse je na utakmici Los Anđeles klipersa i Bruklin Netsa ostavila sve prisutne bez daha svojom odjevnom kombinacijom za koju biste pomislil da košta milion dolara.

Ipak, da nije uvek stvar u novcu, već u pojavi, stilu i tome kako nosite modu svjedoči upravo kraljica Bi. Iako je najmoćnija žena u svijetu šoubiznisa ona nema problem da ponese odjeću koji nose i "obični" ljudi.  Bijonse koja je prošle godine proglašena najplaćenijom pjevačicom na svijetu, ne stidi se da obuče komade iz prodavnica ulične mode kao što su Zara i Topšop.

Tako je za ovu utakmicu ponovo spojila odličnu kombinaciju s pocijepanim farmerkama iz Topšopa i čizmicama na štiklu iz Zare. Uz skupocjenu bajkersku jaknu pop diva je odlično pokazala kako ulična moda može savršeno da se uklopi s dizajniranom.