Britanski premijer: Koga je još briga za Kardašijanove

Upitan i koga bi odabrao da mu napravi pjesmu za kampanju kojom bi obezbijedio glasove mladih - Džej Zija, Igi Azaleu ili Tajni Tempu, Kameron je rekao: "Pjesma koju bih volio da iskoristim u kampanju, mada ću zvučati sad prilično staromodno, je 'Let's Stick Togheter' Brajana Ferija jer mislim da je to prava poruka pred izbore"
2 komentar(a)
Dejvid Kameron, Foto: Reuters
Dejvid Kameron, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.01.2015. 13:26h

Britanski premijer Dejvid Kameron izjavio je da mu nije jasno zašto svi vole da gledaju starletu Kim Kardašijan i njenu porodicu na TV-u.

Gostujući na urbanoj dens muzičkoj stanici Capital Xtra, Kameron je dobio zadatak da odabere koji TV program bi najrađe gledao: "Big Brother", "Love and Hip Hop" ili "Keeping up with Kardashians". On je bio začuđen činjenicom da bi iko odabrao ovo posljednje.

"Upravo sam ispustio mikrofon u šoku. Nisam veliki fan 'Big Brothera', ali sam ga gledao. Još uvijek mi nije baš najjasnije zašto sve interesuje porodica Kardašijan, nisam baš dobar sa tim serijalom. Tako da bih probao hip hop šou, to već zvuči malo interesantnije. Inače, najviše volim emisije o kuvanju, mislim da su opuštajuće", kazao je britanski premijer.

On je upitan i koga bi odabrao da mu napravi pjesmu za kampanju kojom bi obezbijedio glasove mladih - Džej Zija, Igi Azaleu ili Tajni Tempu.

"Pjesma koju bih volio da iskoristim u kampanju, mada ću zvučati sad prilično staromodno, je 'Let's Stick Togheter' Brajana Ferija jer mislim da je to prava poruka pred izbore", kazao je on.

Bonus video: