YNWA: Ćerku nazvao po himni Liverpula

Djevojčica koja je postala internet senzacija se zove Karolina YNWA, a roditelji su obećali da je neće primorati da navija za Liverpul
1 komentar(a)
Kop, Liverpul, Foto: Reuters
Kop, Liverpul, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.01.2015. 15:46h

Granice ljubavi prema fudbalskom klubu često se pomjeraju, a jedan Norvežanin, ljubitelj Liverpula, otišao je korak dalje - on je svojoj ćerci dao ime YNWA!

Ponosna mama, Ajrin Izabel Iversen, opisala je za lokalne novine Dagbladet kako su došli do ideje da ćerku nazovu po čuvenoj himni "You'll Never Walk Alone".

"Ja nisam neki fan fudbala, ali bila je to moja sugestija da je nazovemo "YNWA". Muž je predlagao da to bude "Džerard" prije nego što smo saznali da je u pitanju curica.

Konsultovali smo se i sa našim roditeljima, i što smo više pričali o tome da je nazovemo po himni Liverpula to smo bili više zagrijani za ideju, pa smo tako i odlučili".

I "Džerard" bila opcija

Fudbalski klub Liverpul veoma je popularan u Skandinaviji, a klub navijača broji oko 40.000 članova, pa ovo možda i nije toliko čudna pojava za uslove u Norveškoj.

Djevojčica koja je postala internet senzacija se zove Karolina YNWA, a roditelji su obećali da je neće primorati da navija za Liverpul.

Bonus video: