Ana Mihajlovski: Beba mi je bila ugrožena

"Jedino što su mogli da mi učine tada jeste da mi napišu kaznu, a moja dužnost je bila da pomjerim automobil, što sam i pokušala"
60 pregleda 9 komentar(a)
Ana Mihajlovski, Foto: Instagram
Ana Mihajlovski, Foto: Instagram
Ažurirano: 16.01.2015. 18:09h

Voditeljka Ana Mihajlovski kaže da je preživjela šok nakon što je privedena sinoć nakon incidenta sa policajcima koji su htjeli da odnesu njen nepropisno parkiran automobil.

"Prelazila sam ulicu i pošto nisam mogla da trčim vikala sam da mi ne podižu automobil, da sam tu. Nisam bila ni bahata, ni bezobrazna, samo nisam smjela da trčim. Ali kome ću ja dokazati da mi se predstavnik zakona unio u lice i vikao , a ja sam u tom trenutku bila u šoku i samo sam mu rekla "Vi ste ludi"", započela je Ana, a onda objasnila i da je njen automobil u tom trenutku još bio na zemlji, da su ga policajci do tada samo fotografisali.

"Jedino što su mogli da mi učine tada jeste da mi napišu kaznu, a moja dužnost je bila da pomjerim automobil, što sam i pokušala. Krenula sam u rikverc i onda sam shvatila da su kandže zakačene na moj automobil, i dodaje da je policajac odlučio da pozove pojačanje i da je u jednom trenutku 6 policajaca bilo oko nje.

"U bolnici, u koju su me jedva pustili pod pratnjom milicije, kao i pod prijetnjom hitne pomoći da me drže na sopstvenu odgovornost, konstatovane su kontrakcije kao i da je beba u opasnosti i tada sam počela da plačem, rekla je Ana u emisiji "Bulevar 5 do 5" i podsjeća da niko nije iznad zakona pa čak ni policija.

Bonus video: