Ana Mihajlovski ljuta na radnike "pauka", pa izvrijeđala policajce

Nakon što je privedena, voditeljka se požalila da joj je loše i tražila da je odvedu u Urgentni centar jer "održava trudnoću"
330 pregleda 11 komentar(a)
Ana Mihajlovski, Foto: Twitter
Ana Mihajlovski, Foto: Twitter
Ažurirano: 15.01.2015. 20:49h

Voditeljka Ana Mihajlovski privedena je danas oko 18 sati nakon incidenta sa ekipom Parking servisa u centru grada, piše Blic.

Mihajlovski se nepropisno parkirala, pa se iznervirala kada je "pauk" pokušao da joj odveze automobil. Ona je pokušala da spriječi ekipu Parking servisa da joj odveze automobil zbog nepropisnog parkiranja.

Nakon što su radnici odbili da joj spuste automobil zakačen na "pauk", ona je bijesno ušla u vozilo, upalila ga i počela da vozi u rikverc.

Tada je počela da vrijeđa i omalovažava saobraćajnog policajca, Žarka Radmilovića, ali i druge policajce koji su bili pored radnika Parking servisa.

"Otkačite mi auto s ove krntije", vikala je voditeljka. Kada joj je rečeno da će biti privedena, odbrusila im je "baš da vidim da li smijete".

Nakon što je privedena, voditeljka se požalila da joj je loše i tražila da je odvedu u Urgentni centar jer "održava trudnoću".

Blic piše da će protiv Mihajlovski biti podnijeta prijava zbog napada na policiju.

U Parking servisu su kazali da niko nije iznad zakona i da ista pravila moraju da važe za sve.

Bonus video: