Puzijada i Snježičanstveni maskenbal 24. januara: Prijavite svoje dijete

Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, i imaće zadatak da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra
76 pregleda 2 komentar(a)
Puzijada
Puzijada
Ažurirano: 15.01.2015. 11:15h

Novo izdanje Sunčane HiPP puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju, biće održano 24. januara u šoping molu Delta City, u okviru Sunčanih igrarija, zimskog izdanja popularne dječije manifestacije Dan Sunca.

Prijavljivanje za šestu crnogorsku puzijadu počelo je u četvrtak, 15. januara, a pravo učešća imaju bebe koje još uvijek nisu prohodale.

Prijavljivanje se vrši putem facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) ili mail adrese: dansuncapg@gmail.com.

Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja ili staratelja.

Broj učesnika puzijade je ograničen na 90, a takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i popodnevnom dijelu programa manifestacije Sunčane igrarije.

Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, i imaće zadatak da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, HiPP, obezbijediće poklone za sve učesnike, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

Snježičanstveni maskenbal

Osim Sunčane HiPP puzijade, u toku manifestacije i ovog puta će biti održan Sniježičanstveni maskenbal.

„Prošle godine smo bili oduševljeni Sniježičanstvenim maskama, a i mališani i njihovi roditelji su se divno zabavili pa smo odlučili da im ponovo priredimo tematsku feštu pod maskama. I ovog puta tema će biti zima i zimske radosti, a kako je prošlog puta vladalo veliko interesovanje, vjerujemo da će centralni atrijum Delte i ovog puta biti prepun predivnih „Sniježičanstvenih“ maski. Pravo učešća će imati djeca do 14 godina, a fešta će se održati u popodnevnom dijelu manifestacije Sunčane igrarije, od 19 časova. O najboljim maskama odlučivaće žiri, a proglasićemo čak 6 pobjednika. Nagradićemo najkreativnije, najsimpatičnije, najveselije, ali i najmlađe učesnike“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Prijavljivanje za Sniježičanstveni maskenbal je takođe u toku, a vrši se na isti način: putem facebook stranice Dan Sunca i mail adrese dansuncapg@gmail.com. Takmičari prilikom prijavljivanja treba da navedu ime i prezime, datum i godinu rođenja i kontakt telefon. Broj takmičarskih mjesta je ograničen.

Manifestacija Sunčane igrarije je zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca, a održava se treći put zaredom. U okviru cjelodnevnog programa mališani će imati priliku da učestvuju u brojnim zabavnim sadržajima i na najljepši način okončaju svoj zimski raspust. Organizator manifestacije je marketing agencija Incognito.

Bonus video: