Zonjo zamalo uhapšen u Las Vegasu: Snimao bez dozvole

Policajci su Zonja i vozača ekipe ispitivali pola sata i provjeravali dokumenta
56 pregleda 29 komentar(a)
Zonjo, Foto: Facebook.com
Zonjo, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 14.01.2015. 16:59h

Crnogorski režiser Zoran Marković Zonjo zamalo je uhapšen u blizini Las Vegasa dok je snimao spot za numeru “Ja bih” kotorskog dvojca Who See.

Zonjo je na Huverovoj grandioznoj brani snimao kadrove bez dozvole vlasti, pa ga je privela policija.

„Malo nas je prevarila situacija da tamo ima mnogo turista koji fotografišu pa smo išli logikom da neće biti problem snimiti nekoliko kadrova. Ipak, stvar je postala ozbiljna kad je intervenisala policijska patrola koja nam je saopštila da smo prekršili njihove propise, sa sumnjom da smo čak teroristi”, prisjeća se Zonjo i dodaje da mu je ovo iskustvo bilo veoma neprijatno.

„Bilo je kao iz američkih policijskih filmova, iako se na kraju ispostavilo da su organi reda napravili veću dramu od potrebne, jer je u tom trenutku na brani magazin Vogue snimao editorijal. Naravno, oni su tu privilegiju debelo plarili za razliku od nas”, dodao je on.

Policajci su Zonja i vozača ekipe ispitivali pola sata i provjeravali dokumenta.

Ovaj spot član organizacije The Books of knjige radi u saradnji sa svojim sugrađaninom fotografom Miodragom Markovićem.

Brana se nalazi na granici između dvije američke savezne države Arizone i Nevade, izgrađena je između 1931. i 1936. godine, a nosi ime po američkom predsjedniku Herbertu Klarku Huveru. Pomenuta brana bila jedna od lokacija filmova Viva Las Vegas (1964) i Superman (1978).

Pored ovih, kadrovi za spot klape Who See biće snimljeni još u Las Vegasu, Los Angelesu, okolini Phoenixa i Pljevljima.

Bonus video: