Nudi nagradu: Ljekaru ukrali kolekciju ploča vrijednih oko 400.000 dolara

Kac je procijenio da ukradena kolekcija - koja nije bila osigurana - vrijedi između 200.000 i 400.000 dolara, i da će policija pomoći da priča dobije srećan kraj
0 komentar(a)
Ploče, muzika, Foto: Shutterstock
Ploče, muzika, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.01.2015. 09:30h

Džefri Kac (Jeffrey Katz), pedijatar iz Kalifornije, ponudio je nagradu od 5.000 dolara onom ko mu pomogne da povrati kolekciju vinilnih ploča koja mu je ukradena iz ordinacije, javio je jutros CBS.

Kac, ljekar iz grada Korona, izjavio je da mu je neko provalio kroz krov tokom praznika i ukrao mu brojne albume neprocjenjive vrijednosti.

Među njima je bilo svih osam longplejki grupe Led cepelin (Led Zeppelin), od kojih je svaka nosila autograme pjevača Roberta Planta, gitariste Džimija Pejdža (Jimmy Paige), basiste Džona Pola Džonsa (John Paul Jones) i pokojnog bubnjara Džona Bonema (John Bonham).

Pedijatru iz Korone ukradeni su i albumi Bitlsa (The Beatles), Flitvud Meka (Fleetwood Mac) i Erika Kleptona (Eric Clapton).

Kac je procijenio da ukradena kolekcija - koja nije bila osigurana - vrijedi između 200.000 i 400.000 dolara, i da će policija pomoći da priča dobije srećan kraj.

Bonus video: