Ljuta se izvikala na Miki Mausa

102 pregleda 1 komentar(a)
Kristina Agilera, Foto: Rojters
Kristina Agilera, Foto: Rojters
Ažurirano: 04.01.2015. 17:31h

Iako je čuvena pjevačica Kristina Agilera svoju karijeru još kao djevojčica počela glumeći musketara u The Mickey Mouse klubu, ona se ne slaže baš najbolje sa likom najpoznatijeg miša, kojeg je osmislio Volt Dizni.

Prema navodima TMZ magazina, američka pjevačica je izazvala skandal u Diznilendu u Kaliforniji gdje je bila u društvu svog vjerenika Meta Rutlera i nekoliko prijatelja.

Kristina Agilera je, prenijeli su mediji, htjela da se svi fotografišu sa zaposlenim u kostimu Miki Mausa, ali im je on rekao da ne može da pozira, jer mu je upravo počela pauza.

Poslije takvog odgovora, koji je isprovocirao, pjevačica je, javio je TMZ, počela da se dere na čovjeka obučenog u kostim Diznijevog junaka i naziva ga pogrdnim imenima.

“A zatim ga je drsko upitala - Znaš li ti ko sam ja?”, kazao je izvor ovog medija.

Zbog Agilerine histerije i zaposleni, ali i posjetioci su pozvali obezbjeđenje, ali je pjevačica napustila kalifornijski Diznilen u međuvremenu.

Kristina Agilera, koja je nedavno napunila 29 godina, a koja je majka dvoje djece, nije se oglašavala medijima iako su je kontaktirali kako bi čuli njenu stranu priče.

Bonus video: