NAKON GOLIŠAVOG SELFIJA

Knez: Otkopčaj tri dugmeta i slikaj se

“Bilo nam je nenormalno pojačano grijanje i mi smo napravili tu fotografiju koju su svi preuzeli sa društvenih mreža i napisali kako je to bilo nakon seksa"
45 komentar(a)
Nenad Knežević Knez, Foto: Facebook
Nenad Knežević Knez, Foto: Facebook
Ažurirano: 16.02.2019. 13:29h

Nakon što se zahvaljujući golišavom selfiju objavljenom na Fejsbuku ispod kojeg je pisalo “Sreća” sa djevojkom Tijanom našao u žiži javnosti, naredni predstavnik Crne Gore na Eurosongu, Nenad Knežević Knez odlučio je da na društvenim mrežama odakle su mediji iskoristili fotografiju napravi i izazov “Otkopčaj tri dugmeta i pošalji selfi”.

“Bilo nam je nenormalno pojačano grijanje i mi smo napravili tu fotografiju koju su svi preuzeli sa društvenih mreža i napisali kako je to bilo nakon seksa. Onda smo ugasili drugi dan grijanje i slikali se u jaknama jer je više postalo apsurdno to šta je ljudima bitno da se objavljuje u medijima. Druga fotografija bila je sprdačina na tu temu”, ispričao je “Vijestima” Knez.

Kako kaže, to što mediji skidaju fotografije sa privatnog profila mu smeta iako je svjestan da su one dostupne svim korisnicima istih.

“Ok je da objavim fotografiju, ali nije u redu da je novinari skinu i od toga naprave informaciju i objave kao svoje. Javna je društvena mreža, razumijem sve to, ali mislim da ipak nije u redu da se takve fotografije skidaju i objavljuju” smatra on.

Među prvima koji ih je podržao je kantautor Vlado Georgiev, koji je, nakon što se fotografisao sa njim, okačio snimak na Tviter i napisao “Sreo sam heroje golišavih selfija i dao im podršku”. Pored njega, sa otkopčana tri dugmeta, a u društvu Kneza i njegove ljepše polovine slikala se i glumica Katarina Radivojević.

Podršku im dao i Vlado Gerogiev

“Koga god sam pitao pristao je da se tako slika. Mada, to je više neka naša interna šala, nego akcija”, otkriva Knez.

No, to što se u medijima često koriste fotografije javnih ličnosti sa njihovih profila, Kneza neće obeshrabriti da na profilu objavljuje i privatne fotografije. 

“Nemam problem sa tim. Ja sam i ovo uradio sa namjerom, ali je druga priča kako je protumačeno. Nijesam razmišljao o posljedicama, jer nikog nijesam ubio niti prevario, pa da imam čega da se stidim” zaključuje Knez.

Preporučujemo za Vas