Vjerila se Kameron Dijaz za frontmena benda Good Charlotte

"Vjerili su se prije neku noć. Svi Bendžijevi prijatelji znaju za to i srećni su zbog njega", kazao je on
183 pregleda 1 komentar(a)
Kameron Dijaz, Foto: Shutterstock
Kameron Dijaz, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.12.2014. 20:17h

Zvanično je - Kameron Dijaz i Bendži Meden su se vjerili, prenosi magazin "People". Frontmen benda Good Charlotte i poznata glumica su romansu započeli u maju ove godine, a sada je izvor blizak pjevaču kazao da su digli sve na viši nivo.

"Vjerili su se prije neku noć. Svi Bendžijevi prijatelji znaju za to i srećni su zbog njega", kazao je on.

Već sedmicama se nagađalo da je slavni par pred vjenčanjem, a glasine je pokrenula fotografija glumice sa na aerodromu, na kojoj nosi nešto što je izgledalo kao vjerenički prsten.

Kameron još nije potvrdila vijesti, ali je nedavno u magazinu "Cosmopolitan" dala neke savjete o vezama.

"Ako upadate u vezu želeći nešto što momak ne želi, to nikada neće uspjeti. Nikada nećete to dobiti od njega. Bez obzira na to koliko ste stari, jedino sa momkom sa kojim se razumijete veza može da uspije, tačka", napisala je glumica.

Nju je sa Bendžijem upoznala Nikol Riči koja je udata za njegovog brata blizanca Džoela. Samo šest sedmica od kada su počeli da izlaze Kameron je upoznala novog momka sa svojom porodicom na Floridi.

"Njena majka obožava Bendžija i nada se da će Kameron ostati sa njim", kazao je tada izvor blizak glumici. "Nije joj bitno da se uda koliko da dobije djecu. Ali je odlučila da čeka do svadbe", kazao je insajder tada.

“Svi misle da je to pretjerano, ali smo srećni zbog njih. Bendži se lako zaljubljuje, ali izgleda da je ovaj put to stvarno i našao je divnu djevojku. Očigledno je da jedno drugog čine srećnim i ne postoji ništa bolje od toga”, kazao je ranije Bendžijev prijatelj za “US Weekly”. Par je navodno već odlučio da će se svadba održati početkom iduće godine.

Bonus video: