"Forbs": Adam Sendler najpreplaćeniji glumac Holivuda

Džoni Dep našao se na drugom mjestu, sa povraćajem od 4,10 dolara za svaki dolar honorara. „Forbs“ napominje da su "Pirati sa Kariba" zaradili ukupno 3,7 milijardi dolara tokom godina, ali da je u posljednjoj godini imao dva velika promašaja - filmove "Usamljeni rendžer" i "Mračne sijenke"
0 komentar(a)
Adam Sendler, Foto: Reuters
Adam Sendler, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.12.2014. 00:18h

Drugu godinu za redom, američki komičar Adam Sendler našao na prvom mjestu „Forbsove“ liste najpreplaćenijih glumaca Holivuda.

Kako navodi „Forbs“, uprkos tome što je Sendlerov film "Matorani 2" bio hit na blagajnama, on nije mogao da nadoknadi štetu koju su nanijeli njegovi filmovi "Džek i Džil" i "To je moj dječak".

"Procjenjujemo da je za svaki dolar kojim je Sendler plaćen on vratio u prosjeku 3,2 dolara", naveo je magazin.

Džoni Dep našao se na drugom mjestu, sa povraćajem od 4,10 dolara za svaki dolar honorara. „Forbs“ napominje da su "Pirati sa Kariba" zaradili ukupno 3,7 milijardi dolara tokom godina, ali da je u posljednjoj godini imao dva velika promašaja - filmove "Usamljeni rendžer" i "Mračne sijenke".

Na trećem mjestu je komičar Ben Stiler sa povraćajem od 4,8 dolara, potom slijedi Rajan Rejnolds sa 4,9 dolara i oskarovac Tom Henks, koji je vratio 5,20 dolara zbog neuspjeha u vidu "Atlasa oblaka" u kojem, napominje „Forbs“, igra šest različitih uloga.

Na sedmom mjestu je komičar Vil Farel sa 6,60 dolara po uloženom dolaru, na osmom je Čejning Tejtum sa 6,70 dolara, devetom Denzel Vašington, dok listu 10 najpreplaćenijih glumaca zatvara jedina glumica – Sandra Bulok.